Main menu

Master of Wine seminar

Srpska Vinska Akademije organizuje prvi Master of Wine seminar u Srbiji – Wine Point

master-of-winePrvi put u Srbiji će biti organizovan Master class, koji će voditi dvojica nosilaca Master of wine, najveće svetske titule u oblasti vinske edukacije. Tema seminara je pravilno testiranje vina, a svetski priznati eksperti će kroz teorijski i praktičan deo pojasniti kako se pravilno i analitično degustira vino i kako se vrednuje njegov kvalitet i stil.

Nakon seminara, Lucrezia Ioannucci, direktorka izvoza čuvene toskanske vinarije Antinori, jedne od najprestižnijih vinskih kuća u svetu, zajedno sa Frankom Smuldersom MW vodiće degustaciju osam najboljih Antinori vina, među kojima su i velikani toskanskih vina Solaia i Tignanello.

Predavači:

Dr Josef Schuller (Austrija), Master of wine od 1998. godine, osnivač i direktor ugledne Austrijske vinske akademije, predsedavajući čuvenog instituta Masters of Wine u periodu od 2008. do 2010. godine.

Frank Smulders (Holandija), Master of wine od 1992. godine, vodeći vinski ekspert i edukator u Evropi, posebno poštovan zbog svojih stručnih i živopisnih predavanja na Diploma WSET studijama.

Kotizacija*: 170 evra + pdv

Poslednji rok za prijavu: 15. novembar 2016. (broj mesta ograničen)

* Kotizacija uključuje prisustvo i degustaciju vina na Master classu i degustaciju Antinori vina. Kafe pauze i zajednički ručak svih učesnika takođe su uključeni u cenu kotizacije.

Informacije i prijave: e-mail: office@srpskavinskaakademija.rs

Profesionalizam

Eminentni predavači

Sertifikovane diplome

Sistematičnost edukacije

Facebook